– Danielle

OMDAT IK VRAGEN HAD OVER WAT HET BESTE BIJ MIJ PASTE, WAT IK NODIG HAD QUA WERK, UREN ÉN VERDELING EN HOE IK DAT HET BESTE KON AANPAKKEN, HEB IK KICKSTART BENADERD.

IK VOND HET ERG FIJN DAT ER ZO UITGEBREID MET MIJ MEE WERD GEDACHT, DE LOOPBAANCOACH KWAM MET OPTIES WAARONDER EEN OPLEIDING OF CURSUS. OOK HEBBEN WE UITGEBREID NAAR MIJN CV EN MOTIVATIEBRIEF GEKEKEN EN HEB IK CONCRETE VERBETERVOORSTELLEN GEKREGEN. INEENS WERD IK VOOR VAKER UITGENODIGD VOOR GESPREKKEN BIJ DIVERSE WERKGEVERS.

DE GESPREKKEN MET KICKSTART WAREN VOOR MIJ LAAGDREMPELIG EN OMDAT HET ONLINE WAS, GEMAKKELIJK VANUIT HUIS TE COMBINEREN MET KINDEREN. HET VOELDE ELKE KEER WEER ALS MIJN GESPREK WAARIN IK ZELF DE REGIE HAD EN AAN KON GEVEN WAAR IK HET OVER WILDE HEBBEN. MET DE JUISTE HOEVEELHEID INPUT EN (POSITIEVE) FEEDBACK.

IK HEB HIER VEEL VAN GELEERD, DURF MEER VRAGEN TE STELLEN ÉN HET MOOISTE VAN ALLES IS DAT IK MIJN DROOMBAAN HEB GEVONDEN. ZOWEL QUA FUNCTIE, UITDAGING, ONTWIKKELING EN MET EEN GOEDE WORK-LIFE VERDELING. BEDANKT KICKSTART!