Wil je aan de slag met jouw loopbaan? | Kickstart Drechtsteden

Ben jij klaar om samen aan de bak te gaan?

Ontdek hoe we je helpen

Wil je aan de slag met jouw loopbaan?

Wil je graag aan het werk, en heb je daar een beetje hulp bij nodig? Bijvoorbeeld omdat je moeite hebt met solliciteren, of omdat je het lastig vindt de juiste vacatures te vinden? Misschien vraag je je wel af of omscholing naar een ander vak iets voor jou is. Of ben je zelfstandig ondernemer, en overweeg je weer (deels) in loondienst te gaan. Wat je vraag over werk ook is, wij zijn er om je te helpen de volgende stap te zetten.

Ontdek jouw kansen

Kickstart Drechtsteden is er voor iedereen met een vraag over (het vinden van) werk en scholing. Onze hulp is altijd gratis en vrijblijvend, of het nu gaat om sollicitatiehulp of loopbaanadvies. Wat je ervaringen ook zijn, er zijn meer dan genoeg kansen om in onze regio aan de slag te gaan. Je moet ze alleen nog weten te vinden. Dus, kom je binnenkort eens een bakkie doen?

Dit kunnen wij jou bieden

Heb je hulp nodig bij het solliciteren? Bijvoorbeeld bij het opstellen van je cv, of hoe je je goed kunt presenteren? We helpen je met trainingen en advies.

Ben je op zoek naar werk, maar weet je niet goed waar je het kunt vinden? Wij helpen je op weg en kunnen je verbinden met werkgevers in de regio.

Wil je toch nog een diploma halen, of je om laten scholen naar een ander beroep? Het kan lastig zijn te ontdekken welke stap de juiste is voor jou. We staan je bij met gratis hulp en advies.

Ben je zelfstandig ondernemer en kun je een steuntje in de rug gebruiken? Bijvoorbeeld omdat je weer (deels) in loondienst wilt of inzicht wilt krijgen in je arbeidsmarktpositie? Wij kunnen je helpen met advies en ondersteuning.

Twijfel je over de volgende stap in je loopbaan en wil je graag met iemand sparren? Of je op dit moment nu werk hebt of niet, we gaan met je om tafel en ontdekken samen wat jij nodig hebt om weer met een goed gevoel aan het werk te gaan.

Ga je samen met ons aan de bak?

Met onze bak aan advies zitten wij klaar op verschillende plekken in de regio, ook bij jou in de buurt.

Dus heb jij vragen over werk, om- en/of bijscholing? Kom met ons een bakkie doen tijdens een gratis adviesgesprek!

Liever op een andere manier contact met ons opnemen? Maak een afspraak, kom langs op onze inloopmomenten of bel ons!

Kom zonder afspraak een bakkie doen

Zie hier de data en tijden

Liever bellen?

06 - 388 399 14

Bakkie doen?

Wij gaan graag met je in gesprek over wat er bij jou past. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  Je voor- en achternaam *

  Je e-mailadres *

  Je telefoonnummer

  Woonplaats *

  Loopbaanvraag / Verzoek / Motivatie *

  We streven ernaar om binnen 3 werkdagen te reageren op jouw bericht. Heb je na 3 dagen nog niets van ons gehoord? Neem dan alsjeblieft contact met ons op.

  Ontwikkeld met door