De cursussen die ik heb gevolgd zijn leuk en informatief geweest ik heb er zeker veel aan gehad. Ik ben blij dat ik dankzij KICKSTART deze kans heb gekregen om mijzelf te kunnen uitbreiden qua specialisaties en nu meer uren kan draaien

– Melissa

Ik wilde iets met IT..maar wat? Kickstart gaf mij richting en begeleiding. Nu start ik een nieuwe carrière als Salesforce Consultant. Van begin tot eind was KICKSTART erbij. Dank je wel!

– Izaak

“De begeleiding van KICKSTART was een mooie aanvulling bij mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging.  Zeer aan te raden als je hierbij hulp kunt gebruiken. Laagdrempelig contact ook. En Jeroen, jij bedankt voor je enthousiaste inbreng tijdens de begeleiding!”

– Yolanda

De begeleiding heb ik als zeer prettig en efficiënt ervaren. Er is goed meegedacht en ik heb echt het gevoel gehad dat er werd gekeken naar reële en passende mogelijkheden. Mogelijkheden waarin je niet na verloop van tijd waarschijnlijk weer bij de pakken neerzit. Dat waardeer ik zeer!

– Dennis

“Er wordt goed naar me geluisterd en oprecht meegedacht

– Nick

KICKSTART heeft me altijd vertrouwen gegeven nadat ik ze leerde kennen. Een plek om me te steunen wanneer ik hulp nodig heb. Ze hebben hun interesse in mij nooit verloren. Ze hebben constant contact met mij totdat ik een nieuwe traineeship vind. En ik kan op elk moment gemakkelijk met ze over alles praten. Ik ben heel dankbaar voor de ondersteuning.

– Selçuk

Dank voor je bericht en de fijne gesprekken die we hebben gehad. Soms confronterend, maar altijd eerlijk en oprecht. Dit heb ik zeer gewaardeerd.

– Annette

Één deur ging dicht, maar dankzij KICKSTART opende een andere deur naar een prachtige nieuwe uitdaging

– Claudia

Ik dacht; eindelijk iemand die begrijpt waarom ik dit zo graag wil gaan doen!

– Mara