Ervaringen | Kickstart Drechtsteden

Ervaringen

Het verhaal van Linda

Een paar jaar geleden kreeg Linda opeens heel slecht zicht. Het bleek een tumor in de hypofyse te zijn die haar zicht zo belemmerde dat Linda nog maar 10% ziet. Linda had het enorm naar haar zin bij haar werkgever, waar zij al jaren als taxichauffeuse werkte. Die droom viel in duigen en de zoektocht naar nieuw werk in een compleet ander vakgebied begon..

De zoektocht ging niet helemaal zonder slag of stoot maar uiteindelijk vond Linda via KICKSTART haar droombaan. Dit succesverhaal hebben we ter inspiratie in beeld gebracht.

Dankzij Kickstart heb ik inzichten opgedaan die ik nodig had om mijn volgende carrièrestap te bepalen!

- Rozemieke

Kickstart heeft mij weer vertrouwen in de toekomst gegeven!

- Annette

Dankzij de fijne gesprekken met Kickstart ben ik erachter gekomen wat ik wel en niet wil in mijn werk. Dit heeft geleid tot zelfkennis en een leuke baan!

- Brenda

Dankzij de tip van Kickstart om mijn netwerk in te schakelen heb ik inmiddels een baan gevonden. Via een oud collega kan ik lekker aan de slag voor twee dagen in de week en ga ik mijn oude beroep weer uitoefenen.

- Miranda

Ik heb veel aan de gesprekken met Kickstart en de voorlopige conclusies gehad. Er zijn een aantal zaken die ik ergens wel voelde maar waar ik nog niet echt woorden aan kon geven.

- Francois

Ik ben nog steeds erg tevreden met de keuze om in dit vakgebied bezig te zijn. Bedankt, Kickstart voor de begeleiding hierin.

- Lili

Dankzij veel waardevolle tips van Kickstart, o.a. over hoe je LinkedIn en je netwerk kan inzetten om werk te zoeken, heb ik nu een baan. Het mooiste is dat de tips werken, via LinkedIn ben ik namelijk benaderd voor een baan.

- Petra

Ik ben heel dankbaar voor het gesprek en de hulp van Kickstart, dit heeft zeker invloed gehad op mijn keuzes en hoever ik tot nu toe gekomen ben.

- T.

Het traject bij Kickstart heeft mij veel inzichten gebracht in waar mijn interesses liggen en hoe ik hiermee verder kan bouwen.

- Kathy

Het is fijn dat iemand meedenkt die ervaren is en de nodige ingangen kent. Ook erg prettig dat er periodiek contact wordt gezocht om de voortgang te peilen.

- Feike

Dankzij Kickstart ben ik begonnen aan een vervolgopleiding, zonder hen was dit niet gelukt. Een boost in mijn carrière!

- Michelle

Dankzij de ondersteuning van Kickstart heb ik veel waardevolle tips gekregen in het zoeken naar een baan.

- Duncan

Dankzij Kickstart ben ik teruggekomen op mijn eigen pad en heb ik een baan gevonden die echt bij me past.

- Francy

Dankzij Kickstart heb ik een positiever beeld gekregen over de werkvloer en sta ik nog sterker en positief tijdens mijn werk.

- Zuhal

Door de persoonlijke begeleiding van Kickstart heb ik met succes een carrièreswitch kunnen maken.

- Alex

Ik zat op een dood punt in het zoeken naar een baan. Fijne gesprekken gehad bij kickstart, die net dat ene zetje gaven! Daarom kan ik Kickstart écht aanbevelen!

- Inge

Ik ben Kickstart dankbaar voor onze gesprekken. Het was elke keer weer fijn en informatief. Ik voelde mij op geen enkel moment “ge-judged”.Of dat er misschien iets mis zou zijn met mij. Vooral dát waardeer ik enorm!

- Tyarah

Dankzij Kickstart heb ik me breder georiënteerd en heb ik een leuke baan gevonden met leuke doorgroei mogelijkheden! Bedankt toppers!

- Yvonne

De cursussen die ik heb gevolgd zijn leuk en informatief geweest ik heb er zeker veel aan gehad. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen om mijzelf te kunnen uitbreiden qua specialisaties.

- Melissa

Ik wilde iets met IT..maar wat? Kickstart gaf mij richting en begeleiding. Nu start ik een nieuwe carrière als Salesforce Consultant. Van begin tot eind was Kickstart erbij.

- Izaak

Er wordt goed naar me geluisterd en oprecht meegedacht

- Nick

Dank voor je bericht en de fijne gesprekken die we hebben gehad. Soms confronterend, maar altijd eerlijk en oprecht. Dit heb ik zeer gewaardeerd.

- Annette

Één deur ging dicht, maar dankzij Kickstart opende een andere deur naar een prachtige nieuwe uitdaging

- Claudia

Ik dacht; eindelijk iemand die begrijpt waarom ik dit zo graag wil gaan doen!

- Mara

Ontwikkeld met door