DANKZIJ KICKSTART BEN IK BEGONNEN AAN EEN VERVOLGOPLEIDING, ZONDER HEN WAS DIT NIET GELUKT. EEN BOOST IN MIJN CARRIÈRE!

– Michelle

DANKZIJ DE ONDERSTEUNING VAN KICKSTART HEB IK VEEL WAARDEVOLLE TIPS GEKREGEN IN HET ZOEKEN NAAR EEN BAAN.

– Duncan

NA DE EERSTE ONLINE SESSIE BEN IK ZELF GAAN ONDERZOEKEN WAT QUA AMBITIE VERANTWOORD EN DUURZAAM IS VOOR MIJ. DE VRAGEN VAN DE LOOPBAANCOACH WAREN VERHELDEREND. NA DE EVALUATIE TIJDENS DE TWEEDE SESSIE VOEL IK ME ZEKERDER IN DE KEUZES DIE IK NU KAN MAKEN T.B.V. DE VOLGENDE 25 JAAR VAN MIJN WERKZAME LEVEN.

– Marco

OMDAT IK VRAGEN HAD OVER WAT HET BESTE BIJ MIJ PASTE, WAT IK NODIG HAD QUA WERK, UREN ÉN VERDELING EN HOE IK DAT HET BESTE KON AANPAKKEN, HEB IK KICKSTART BENADERD.

IK VOND HET ERG FIJN DAT ER ZO UITGEBREID MET MIJ MEE WERD GEDACHT, DE LOOPBAANCOACH KWAM MET OPTIES WAARONDER EEN OPLEIDING OF CURSUS. OOK HEBBEN WE UITGEBREID NAAR MIJN CV EN MOTIVATIEBRIEF GEKEKEN EN HEB IK CONCRETE VERBETERVOORSTELLEN GEKREGEN. INEENS WERD IK VOOR VAKER UITGENODIGD VOOR GESPREKKEN BIJ DIVERSE WERKGEVERS.

DE GESPREKKEN MET KICKSTART WAREN VOOR MIJ LAAGDREMPELIG EN OMDAT HET ONLINE WAS, GEMAKKELIJK VANUIT HUIS TE COMBINEREN MET KINDEREN. HET VOELDE ELKE KEER WEER ALS MIJN GESPREK WAARIN IK ZELF DE REGIE HAD EN AAN KON GEVEN WAAR IK HET OVER WILDE HEBBEN. MET DE JUISTE HOEVEELHEID INPUT EN (POSITIEVE) FEEDBACK.

IK HEB HIER VEEL VAN GELEERD, DURF MEER VRAGEN TE STELLEN ÉN HET MOOISTE VAN ALLES IS DAT IK MIJN DROOMBAAN HEB GEVONDEN. ZOWEL QUA FUNCTIE, UITDAGING, ONTWIKKELING EN MET EEN GOEDE WORK-LIFE VERDELING. BEDANKT KICKSTART!

– Danielle

DANKZIJ KICKSTART BEN IK TERUGGEKOMEN OP MIJN EIGEN PAD EN HEB IK EEN BAAN GEVONDEN DIE ECHT BIJ ME PAST.

– Francy

DANKZIJ KICKSTART HEB IK EEN POSITIEVER BEELD GEKREGEN OVER DE WERKVLOER EN STA IK NOG STERKER EN POSITIEF TIJDENS MIJN WERK.

– Zuhal

DOOR DE PERSOONLIJKE BEGELEIDING VAN KICKSTART HEB IK MET SUCCES EEN CARRIÈRESWITCH KUNNEN MAKEN

– Alex

IK ZAT OP EEN DOOD PUNT IN HET ZOEKEN NAAR EEN BAAN. FIJNE GESPREKKEN GEHAD BIJ KICKSTART, DIE NET DAT ENE ZETJE GAVEN! DAAROM KAN IK KICKSTART ÉCHT AANBEVELEN!

– Inge

Ik ben KICKSTART dankbaar voor onze gesprekken. Het was elke keer weer fijn en informatief. Ik voelde mij op geen enkel moment “ge-judged”.Of dat er misschien iets mis zou zijn met mij. Vooral dát waardeer ik enorm!

– Tyarah

Enorm fijn geholpen door mijn begeleider! Ik vond het heel prettig om iemand te hebben die mij op weg heeft geholpen door te luisteren, aan te moedigen en advies te geven. Een hoop weer mogen leren over mijzelf en door dit hele proces ook op een passende plek terecht gekomen. Top!

– Maartje

Na lang verblijf in het buitenland was ik helemaal “uit” de zorg in Nederland. Dankzij KICKSTART kreeg ik de kans om een training te doen die me goed voorbereid heeft op de BIG-herregistratie examens. Dankzij de training had ik direct contact met lotgenoten en kreeg ik zicht op wat er in de afgelopen 10 jaar allemaal is veranderd is in de zorg in Nederland. Bedankt KICKSTART voor het vertrouwen en voor de investering in mijn toekomst als verpleegkundige in Nederland!

– Marleen

Ik wil graag laten weten dat ik de begeleiding die ik van KICKSTART (Jeroen Grul) heb ontvangen heel erg goed vond . Hij heeft mij perspectief gegeven en vertrouwen in mijzelf. mijn capaciteiten zijn helder gemaakt. Dat alles heeft ervoor gezorgd dat mijn vertrouwen is gegroeid waardoor ik mij zeker voelde om naar een sollicitatiegesprek te gaan. er is aan alle kanten meegedacht en dat heeft mij zeker geholpen in alle aspecten. Ik zag ook zijn persoonlijke toewijding en interesse om mij te helpen, Door vaak contact met mij te hebben en interesse te tonen.

– Ana Melina

De begeleiding vanuit Kickstart kwam voor mij op het juiste moment. Door de persoonlijke benadering en afstemming op de problematiek, kreeg ik de ruimte om mijzelf opnieuw te zien. Daardoor werden mijn kwaliteiten en capaciteiten in een ander daglicht gezet. Oude overtuigingen, maakten plaats voor nieuwe inzichten. Ik voelde me veilig alles te kunnen delen, waardoor het vertrouwen en daardoor zelfvertrouwen ingezet kon worden en ik me nu als vis in het water voel op mijn nieuwe werkplek.

– Odette

Dankzij Kickstart heb ik me breder georiënteerd en heb ik een leuke baan gevonden met leuke doorgroei mogelijkheden! Bedankt toppers!

– Yvonne

De cursussen die ik heb gevolgd zijn leuk en informatief geweest ik heb er zeker veel aan gehad. Ik ben blij dat ik dankzij KICKSTART deze kans heb gekregen om mijzelf te kunnen uitbreiden qua specialisaties en nu meer uren kan draaien

– Melissa

Ik wilde iets met IT..maar wat? Kickstart gaf mij richting en begeleiding. Nu start ik een nieuwe carrière als Salesforce Consultant. Van begin tot eind was KICKSTART erbij. Dank je wel!

– Izaak

“De begeleiding van KICKSTART was een mooie aanvulling bij mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging.  Zeer aan te raden als je hierbij hulp kunt gebruiken. Laagdrempelig contact ook. En Jeroen, jij bedankt voor je enthousiaste inbreng tijdens de begeleiding!”

– Yolanda

De begeleiding heb ik als zeer prettig en efficiënt ervaren. Er is goed meegedacht en ik heb echt het gevoel gehad dat er werd gekeken naar reële en passende mogelijkheden. Mogelijkheden waarin je niet na verloop van tijd waarschijnlijk weer bij de pakken neerzit. Dat waardeer ik zeer!

– Dennis

“Er wordt goed naar me geluisterd en oprecht meegedacht

– Nick

KICKSTART heeft me altijd vertrouwen gegeven nadat ik ze leerde kennen. Een plek om me te steunen wanneer ik hulp nodig heb. Ze hebben hun interesse in mij nooit verloren. Ze hebben constant contact met mij totdat ik een nieuwe traineeship vind. En ik kan op elk moment gemakkelijk met ze over alles praten. Ik ben heel dankbaar voor de ondersteuning.

– Selçuk

Dank voor je bericht en de fijne gesprekken die we hebben gehad. Soms confronterend, maar altijd eerlijk en oprecht. Dit heb ik zeer gewaardeerd.

– Annette

Één deur ging dicht, maar dankzij KICKSTART opende een andere deur naar een prachtige nieuwe uitdaging

– Claudia

Ik dacht; eindelijk iemand die begrijpt waarom ik dit zo graag wil gaan doen!

– Mara